Meditasjon

 Meditation

Stopp opp, pust dypt og nyt et øyeblikk av fred med denne eldgamle praksisen som gir utøveren bade mentale og fysiske fordeler. I følge gammel tro hjelper meditasjon oss å finne veien til opplysning og lindrer smerte. Vitenskaplige studier har videre funnet bevis på at meditasjon er koblet til styrket opplevelse av kontakt, glede og tilfredshet, som igjen fører til stressreduksjon og forbedret helse. Bli med oss på våre daglige timer og gjør yogatreningen til en rutine som hele tiden vil forbedre din teknikk og styrke dine ferdigheter.

 
 
 
 
 

Vinyasa

Denne yogaformen foregår i et forholdsvis raskt tempo hvor bevegelser og pust er koblet sammen, og de ulike stillingene flyter over i hverandre. Vinyasa er også kjent under navnet “flow yoga”. 

Vi tilbyr flere ukentlige timer med denne yogaformen. Bli med på timen og nyt forbedret mental klarhet, mindre stress og bedre fokus.

 

 

Drop-in-time -  Kr 200

Klippekort, 10 klipp - Kr 1 800

Månedsabonnement - Kr 790

 
 
 
 

Ashtanga

En mer styrkefokusert og dynamisk yogaform er Ashtanga. I Ashtanga-timer holdes posisjonene gjennom fem dype pust, og solhilsener gjøres mellom andre posisjoner. Disse timene fokuserer på å gjøre alle posisjoner mer og mer korrekt. Dette fører til at kroppstemperatøren øker, og kroppen renser muskler og organer for avfallstoffer.

Vi tilbyr daglige timer med Ashtanga. Sjekk vår timeplan for mer informasjon.

 

 

Dropp in Ashtanga på mandager kl 19.15

 

 
 
 
 

Bedriftsyoga

Vi lever i en tid hvor bedrifter i større grad enn noen sinne leter etter strategier for å gjøre arbeidsplassen til et sunnere og vennligere sted. Ved hjelp av denne holdningen ser en at bedriftene øker produktiviteten, unngår oppsigelser, reduserer antall sykedager og kutter utgiftene i forbindelse med sykdom. For å praktisere yoga trengs minimalt med utstyr, og lokalene behøver ikke å være store. Vi anbefaler derfor alle bedrifter å implementere yoga i arbeidshverdagen til de ansatte. Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon om gjennomføring og pris.

 

Kontakt oss:  info@santosa.no

 
 
 
 

Gravidyoga

Gravidyoga er en trygg og forsiktig måte å forberede den gravide og babyen på forestående fødsel. Fordeler som økt muskelstyrke, fleksibilitet og utholdenhet, samt bedre søvn og redusert opplevelse av stress og angst sammen med reduksjon av ryggsmerter og morgenkvalme gjør at fler og fler gravide velger å trenge yoga. En bonuseffekt er det sosiale nettverket som bygges mellom de gravide frem mot barseltiden. Timeplanen for gravidyoga endres ved behov. Følg med på våre nettsider for informasjon om neste kurs, eller send oss en mail om du ønsker at kurs settes opp.

 
 
 
 
 

Private yogatimer

Vi trenger alle litt oppmerksomhet på oss selv innimellom, og mange ønsker derfor å sette opp privattimer alene med en instruktør. Om du ønsker å lære deg grunnleggende teknikker, øke din yogakompetanse eller forbedre dine stillinger er helt opp til deg. Disse individuelle en-til-en timene er tilgjengelig for både nybegynneryogis og avanserte yogis. Kontakt oss for for å booke din time.

 

Drop-in-time -  Kr 200

Klippekort, 10 klipp - Kr 1 800

Månedsabonnement - Kr 790

 
 
 
 

Barneyoga

Santosa tilbyr fire ulike barneyogakurs.

“Yoga Play” er en leken og teatralsk form for yoga til førskolebarn i alderen 3-5 år.

“Yoga Kids” tilbyr variert yoga til barn mellom 6 og 12 år. Ved mange påmeldte deles gruppen i “Yoga Kids 1” og “Yoga Kids 2” med utgangspunkt i barnas alder.

“Yoga Teens” er for ungdomsskoleelever og innebærer ofte samtaletimer i tillegg til yogatrening.

“Yoga Youth” er egne kurs for ungdom på videregående skole og tilbys ofte i skoletiden i samarbeid med skolen.

 
 
 
 
 

Gjerne ta med egen yogamatte hvis du har.

Priser

 

Drop-in-time -  Kr 200

Klippekort,5 klipp - Kr 900

Siste måned - Kr 600